lauantai 8. joulukuuta 2012

8.luukku

Tämän päivän luukusta paljastuu joulu-tai pakettikortti vinkki ja hieman kuvia eilisiltaisista juhlistani. Ystävättäreni mies oli säveltänyt ja sanoittanut minulle biisin, wau! Kohta alankin valmistautumaan illan Club For Fiven konserttia varten...siitä iltapostauksessa enemmän ;)

Tähän korttiin tarvitse korttipohjan ja nappeja. Liimasin napit oikein stydillä liimalla, sellaisella jolla jää sormet yhteen jos pitää sormiaan yhdessä tarpeeksi kauan. Sekä tarvitset kultaisen tai hopeisen tussin :) Oikea kierrätysteemainen kortti!


                                         Tässäpä hieman muutama otoksia eilisillalta.
Tässäpä vinkki kuusi allergisille ja niille, jotka eivät halua kuusta kotiinsa. Koristelin tuijan muutamalla kuusenkoristeella ja tämä toimittaa meillä joulukuusen virkaa. Joulun jälkeen puran koristeet pois ja voilá meillä on parvekkeelle koristepuu.
                            Ostin eilen tällaisia Amanda B:n punaisia lintuja koristamaan kotia.
Tarjottavia oli monenlaisia. muun muassa salaattia, savuporo ja kylmäsavukala tahnalla täytettyjä   leipiä. Kaikki kotitekoisia :)
                                                    Oi jospa oisit saanut olla mukana...
Helppotekoinen Daim-marenkikakku. Tähän tarvitset 5 kananmunan valkuaista ja 2,5 dl sokeria, jotka vaahdotat. Paista 125 asteessa uunin alatasolla n. 1 h 45 min – 2 h. Marenki voi saada vaaleanruskeaa sävyä, mutta suuremmin tummua se ei saa. Marenki on valmiina täysin kuivaa. Anna jäähtyä ja irrota sitten leivinpaperista.
Täytteeseen tulee vaahdotettua kermaavaahtoa, sokeria ja rouhittua Daimia. Sekoita ainekset ja täytä kakku. Kokoa kakku latomalla päällekkäin vuorotellen marenkilevy, täytettä ja mansikkasiivuja. Päällimmäisen marengin pinnalle tulee loput täytteestä ja maregit. Nauti välittömästi!
                                                           Uusia mukavia muistoja
 
Cheddar-suolaliha-tomaatti-majoneesi sandwichejä.
 
Leppoisaa lauantaita!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig