tiistai 11. joulukuuta 2012

Kotoisaa haaveilua!

 
 
 
Otin kisun kanssa päikkärit tultuani töistä. Tuli mieleeni kesänmuistot...Kun kesäisin maataan kalliolla, tiedetään ainakin miltä letuista pannulla tuntuu ;D Mutta nyt vesi on viilentynyt, kesä hyvästelllyt meidät hellävaroen. Haluaisin asua järven tai meren rannalla, siinä näkisi koko luonnon vuodenaikojen vaihtelun. Illan kruunaavat lämmin viltti, kuppi kuumaa teetä, makea mandariini (tai aika montakin) ja hyvä lehti kynttilän valossa.


Kynttilät tuovat sekä tunnelmaa, että valoa pimeisiin iltoihin. :) Herkuttelu ja lämpimien juomien nauttiminen kotoisassa kahvilassa tai kotona viltin alla. Ihanat hetket rakkaan tai parhaiden ystävien kanssa. Ystäväporukan kesken vietetty ilta kynttilöiden valossa tai ihan hehkulamppujenkin valossa :D  on mitä parhainta ajanvietettä. 

Lukeminen, tarvitseeko sitä edes selittää...Kävely kaupungilla jouluvalojen loisteessa. Taidankin toteuttaa ton jouluvalojen loisteessa kävelyn ja nauttia lumisateesta ja joulufiiliksestä. Ja unelmointi, jota pitää kyllä harrastaa aina, ei vain talvella! Materalistisena haaveena mulla on hankintalistallani LV kokoelmaani uusi laukku, Louis Vuittonin Neverfull :)) Kävin jo mallailemassa laukkua olalleni LV-liikkeessä ja ehdottomasti hankkisin laukun keskikokoisena, koska laukkua on valmistettu kolmessa eri koossa. Uusi työlaukku...niitä, kun ei vaan voi olla liikaa ;) Sitten joskus...
Mikä saa teidät jaksamaan pimeän kauden yli? Pimeästä jaksaa kummasti, kun pistää pieniä tavoitteita itselleen. Aika kuluu huomaamatta ja pian ollaankin kevään puolella. :) Lisäksi suklaa, glögi ja lämmin kainalo auttavat kummasti jaksamaan. :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig