torstai 27. joulukuuta 2012

Rättipoikki kotiin vihdoinkin iltamyöhällä mä raahustin...

 
Kotona taas, täällä Pohjoisnavalla :D Joululoma Varsovassa oli todella onnistunut! Puola on varsin edullinen matkakohde ja Hilton hotellina oli varsin ylellinen ja nappivalinta joululomalle. Hyvää ruokaa ja laatuaikaa! Vietimme paljon aikaamme 26. kerroksen Loungessa, nauttien puoli-ilmaisia ruokia ja juomia. (maksoimme 4 päivän loungesta 60e). Sieltä oli myös huikeat näkymät Varsovan ylitse. Suosittelen Hilton hotellin valinneille Lounge-palvelua, koska se tulee halvemmaksi kuin muualla syöminen ja juominen. Loungessa on aamiainen, iltapala ja päivällä pientä purtavaa kuten canapeitä sekä 24h vuorokaudessa ilmaiset virvoitusjuomat, mehut, oluet, skumpat ja viinakset.
 
Sain lomalla uida sisäuima-altaassa sydämeni kyllyydestä ja kävimme hotellin alakerrassa sijainneessa kauneushoitolassa kuumakivi- ja jalkahieronnoissa. Shoppailimme hieman ostoskeskuksissa mutta onneksi ne olivat kiinni 25. ja 26.päivä joten tutustuimme kaupunkiin ja nautimme olostamme hotellissa.
 
 
 

En ole mikään suuri oluen ystävä ja Varsovassahan ei tunnettu siideriä. Tarjoilija oli aivan ihmeissään kun olisimme halunneet ottaa yhdet siiderit. Olutta marketeista sen sijaan löytyi!
Noin 15 metrin pituiset hyllyt, kaksinpuolin ovat varmasti oluenystävän unelma. Taksilla ajaminen on lähes puoli-ilmaista ja parempitasoisimmissa paikoissa kannattaa muistaa jättää hieman tippiä. Hintatasosta kertoo paljon myös se, että taksiin tulee olla aina pientä rahaa, koska 100 zlotya eli 25 euroa on taksiin aivan liian suuri raha, jos ajaa lyhyitä matkoja.

  

          

Huomenillalla lisää matkasta, nyt kohti höyhensaaria :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Oi, kuulostaa täydelliseltä lomalta! :) Pitää laittaa korvan taakse nuo vinkit. Joskus olisi aivan ihana mennä sinne! :) Oluesta en minäkään välitä. Siideri on hyvää ja jotkin coctailit. :)

    VastaaPoista
  2. Nautin joka ilta Martinin oliivilla, sekoitettuna, ei ravistettuna ;)

    Jalkahieronta maksoi 30e ja toki jos olisi mennyt muualle kuin Hiltonin alakertaan niin olisi varmasti saanut edullisemmin. Mutta varsin edullinen matkakohde ja vaatteet ovat huomattavan paljon edullisempia kuin meillä täällä Suomessa.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig