keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12.luukku

Tänään on se maaginen päivä, 12.12.2012! Kuinkahan moni menee tänään kihloihin tai naimisiin? :)Mutta suoraan asiaan. Eilen tein parille ystävälleni lahjan. Tiedän heidän olevan kulinaristeja ja tämä lahja tulee heille tarpeeseen. Ohje, joka saa makunystyrät hyrisemään onnesta!

Piparkakku-marenki-muffinssiaineet tuunatussa lasipurkissa. Muistanette, että noita pakettikortteja askartelin taannoin askartelumassasta. Tuon vaalean ja jouluisen pakettinauhan löysin Tiimarista. Olisihan tuota purkkia voinut tuunailla enemmänkin, mutta less is more! Elikkäs alla ohjeet kuvin todella käytännölliseen lahjaan! "Kukas ei tykkäisi muffinsseista?", käsi pystyyn! ;)
 
Lasipurnukka olisi saanut olla himppusen pienempi, mutta se ei onneksi vaikuta sisällön makuun :)

                                                          
                                                     Liimasin tähtiä purnukan kanteen :)

 
 Laitoin ensin vaaleat, kuivat aineet ja sitten tummat.Lopuksi päälle ripaus marenkimurskaa.
 
                                                          
                                                            Askartelin tällaisen ohjeen:
                                                                   etukansi

 
                             Aukeamalla on kerrottu purkin sisältämät kuivat aineet ja koko ohje! 

 
Tällaiseksi taiteilin takakannen.
 
 
Ja olihan minulla apulainenkin ;D Kisu-kis-kisumme, joka hyvin mielellään aina seuraa keittiössä puuhailujani ja nyt hän auttoi kukkapaketin avaamisessa. Kuten huomaatte ostin ihanaisia hyasinttejä!

 
 Eilen huomasin hassun jutun leipoessani :D Pähkinäpussissa oli tarkka päivämäärä ja kellonaika, koska pähkinät vanhenevat. Kukas viisas sen tietää? :D Hassua!
Mutta ihmiset, nauttikaa ilman suurempaa kiirettä joulusta, kotiin laitetusta joulusta. Jos kiirehtii liikaa niin sitten huomaakin, että joulu onkin jo ohi. Minne se hävisi?Ja missä se rauhoittuminen ja hiljentyminen olikaan joulun viettoon? :) Tänään töissä vilahtaa joulujuhla harkoissa paimenten, enkeleiden, aasin ja matkalaisten paikkoja pohtiessa ja sanoja sovitellessa. Meitä tulee olemaan siellä monta suurta ja pientä. Yhdessä saamme varmasti aikaan jotakin valtavan jouluista ja koskettavaa.
 
                                                 Kultareunaista keskiviikkoa Sinulle :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig