keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tapaninpäivän turinoita

Tänään illalla laskeudumme Helsinki-Vantaan lentokentälle ja suuntaamme hotelliin, aivan keskustaan. Käymme Kämpissä syömässä ja chillaillaan. Aamulla onkin suuntana magneettikuvaus. Tätä onkin jo odotettu! Saa selville johtuuko tämä hermosärky ja käden puutuminen niskasta vai olkapäästä...veikkaan silti olkapäätä! Ja on muuten huima hintaero magneettikuvilla. Täällä pohjoisessa kuvat maksavat 250-450e ja Helsingissä 190e.


Lauantaina menen lääkärin luo kuvien kera ja sitten tietää pääsenkö leikkaukseen vai mitä teemme alati kipuilevalle olkapäälle, hermosärky. Pirullista!
Mutta onneksi loma on ollut renotuttava :) Mulla on niiiiiin paljon Teille kerrottavaa ja kuvattavaa!


        Rakastun Helsinkiin joka kerta uudelleen ja uudelleen. Kaunis ja ihana kaupunki!Klippan ja NJK ovat oikeita kulinaristin unelmia, suosittelen! Molempiin ravintoloihin menee kesäaikaan pieni yhteysvene kahdenkymmenen minuutin välein ja kuljetusmaksu lisätään ravintolalaskuun.


Postailen Teille parin päivän sisällä uusia kuvia ja juttuja reissultamme! :)PS. Kuka muistaa Jaska Jokusen Epun, joka jätti joka vuosi lasten Halloween-kekkerit väliin istuakseen kurpitsamaalla odottamassa Suurta Kurpitsaa, joka ei tietenkään koskaan saapunut? ♥ Ei tehdä Eppuja!


Odotan jo huomista, kun näen pikkuisemme :) Onko kotoisampaa näkyä maailmassa kuin lämpöinen, pehmoinen ja kehräävä kissa käpertyneenä sängylle?


A Home without a Cat is just a house!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig