sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Luxus sunnuntai :)

 
                                                           Kuva lainattu täältä.

Tänään on otettu päikkärit pitkän kaavan mukaan, tehty koe-erä mangojäädykettä, käyty ravintolassa syömässä jouluateria, kylätelty ja leikitty kisun kanssa. Tänään(kin) meillä on siis ollut varsinainen herkkuruokapäivä :) Kisullemmekin on sisäfilettä oma palanen <3 Mielstäni talven parhaita puolia on sen raikkaus. Minulle parhaimmat talvipäivät ovat aurinkoisia ja kuulaita. Tykkään myös kynttilänpolttelupäivistä, mutta ilman aurinkoisia talvipäiviä ei talvestani tulisi mitään. Nyt ihailen Stockan ja Harrodsin suuria joulukuvastoja. Toinen toistaan kauniimpia kuvia ja ihania ruokaohje vinkkejäkin :)

                                             Kohta kynttilä saunaan, se on kyllä paikka, jossa rentoutuu! Saunan lämmössä ja höyryssä on ihana oleskella, siellä mieli lepää. Ajatukset ja aika jotenkin pysähtyy. Kaikki kiireet ja stressi unohtuu ja saunasta tulee ulos aivan kuin uusi ihminen, pirteä ja levollinen samaan aikaan! Näin mulle yleensä saunassa käy, onko muita? Kovin kuuma sauna ei oo mun makuun.
Kokeilin eilen vartalon kuorintaan kahvinporoja. Yleensä meillä ei juodakahvia, mutta testauspäivän kahvi oli keitetty kahvipannulla.  Keräsin käytetyt kahvinporot kahvikuppiin ja lorautin sekaan tuota Eco baby oil:ia niin, että sain löysän seoksen. Baby oil on ihan markettikamaa. Seoksella sitten kuorimaan ihoa. Tämän siis testasin kaikkialle muualle paitsi kasvojen iholle. Koska kahvinporot olivat aika karheita, ihosta tuli todella pehmeä. Levityksen ajan käytin suojakäsineitä kun en ollut varma värjäävyydestä. Huuhdeltuani porot pois, pesin ihon vielä suihkuöljyllä. Käytän aina ihon pesuun öljyä, mielestäni todella hyvä tuote. Olen laiska rasvaamaan ihoani, ja tuolla tulee ainakin jonkinlainen kosteutus tehtyä.


Olen joskus kuorinut ihoa myös öljy-sokeri- ja öljy-merisuola-sekoituksilla, mutta tämä kahvikuorinta on ehdottomasti ekologisin ja edullisin kun porot menisivät muuten hukkaan. Ja ehkä myös parhaimman tuoksuinen, tuloskin ihan sama kuin missä tahansa aiemmin kokeilemassani kuorintavoiteessa. Suosittelen siis erittäin lämpimästi, itsellä menee joka viikkoiseen käyttöön.

Kokeilkaa, on edullista ja ekologista!

                                                              
                                                 Lämpöistä sunnuntai-iltaa kaikille :)SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig