maanantai 31. joulukuuta 2012

Uuden Vuoden aattoillan tunnelmia!

Aluksi suuri kiitos ilahduttavista & ystävällisistä kommenteistanne, saan niistä valtavasti hyvää mieltä ♥ 
 
Tänään on mun päivä! I heart oma aika kera ystävien!Meillä on asuntomme täynnä ystäviä ja  pöytäkoreana erilaisista itsetehdyistä cocktail-paloista (pitopalvelut kun ovat näin pieniin partyihin kovin ylihinnoiteltuja ja tekemällä itse herkut pääsee paremmin tunnelmaan) sekä tottakai nakkeja ja perunasalaattia. Tunnelma on rento. Johonkin aikaan illasta ihastelemme raketteja ja skoolaamme skumppalasillisella uutukaiselle vuodelle!
 
 
 
Cocktail-palojen herkuttelua, ystävien kanssa lörpöttelyä ja tukka hulmuten kohti uutta vuotta ja uusia kujeita!
 
 
Louboutinit jalkaa ja menoksi :) Vaikken yleensä pidäkään näin korkeita korkkareita niin nyt on hyvä syy sujauttaa jalkaa luottokemukengät. Nää ovat sellaiset istumiskengät, en oo oppinut vielä jorailemaan näillä koroilla. 
 
 
 
Oon ihan intsinä ystävieni näkemisesti! Tosin katsotaan, miten äkkiä tulee tottumattomalle väsy... :)Punaa poskiin, tukka säkkärälle, korot kantapäiden alle ja menoks! Tosin saattaa olla etten kovin kauaksi jaksa raahautua, musta on tullut kovin mukavuudenhaluinen! Katsotaan... ;) Baareista en välitä, mutta kotibileet ovat ne parhaat bileet! En tykkää humalassa örveltävistä kuolaposkella heiluvista ihmisistä, viina kun ei lopu juomalla. Ja alkoholia kun nauttii niin sitä voi ottaa myös kohtuudella, niin ettei tukka oo seuraavana päivänä kipeänä! Pikarillinen silloin tälöin tekee hyvää, mutta liika on liikaa, kaikessa.
 
 
 
Päivän viisautena!
If you're gonna be two-faced at least make one of them pretty. Jos aiot olla kaksinaamainen, pidä huolta, että edes toinen puoliskosi on kaunis! ;) -Marilyn Monroe-
 
 
                                                               kuva lainattu täältä.


MeNaisten linkistä klik, voit lukea hauskoja uuden vuoden taikojen toteuttamisohjeita :D Niin, ja muistakaa käyttää suojalaseja paukutellessa raketteja!!



Mites teidän Uuden Vuoden odotus on sujunut? Jokos teillä on ammuttu raketteja? Toivottavasti Uuden Vuoden odotus on sujunut mukavissa ja rennoissa merkeissä!
                                               Ootte ihania, pus!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig