sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tänään on ollut oikea sukkahousu sunnuntai, kiireettömyys on vallinnut meidän kotona. Olen saanut tehtyä oppilaiden arvioinnin(suuren suuri helpotus) ja muutaman muunkin pakollisen tehtävän.
Olen huomenna lähettämässä kummikoiralleni  Romaniaan jouluisen paketin suomalaisen yhdistysken kautta. Paketti sisältää herkkuja, leluja ja lämpöä. Voi pientä! Olen myös miettinyt tytön adoptoimista meille, meillä kun oli se jälleen koiran mentävä aukko sydämessämme. Minulla oli aikoinaan bokseri, joka eli 11,5 vuotiaaksi. Siinä oli maailman ihanin ja älykkäin koira :) Kaipauksella muistelen hännän heiluttajaa.
 
Komea Otto ja onnellinen emäntänsä :)
 
 
                                      
Pistin kynttilät palamaan ja ohjelmassa on rentoilua. Oon sitä mieltä, että elämässä täytyy  olla tasapainoa asioiden suhteen ja laiskottelua ei saa unohtaa, koska se ei tee kenestäkään huonoa ihmistä.

Iltapalaksi meillä on sushilajitelma. Oon niin koukussa inkiväärihillokkeeseen ja wasabiin.
                                                                  I love it!
 
                       Sekä palanpainikkeeksi carpacciota parman kinkun ja neitsyt oliviin kera.
             
                   Miniloma on ollut oikein onnistunut. Vielä, kun jaksaa 11 työpäivää niin sitten 
                                                   koittaakin joululoma ja ulkomaanmatka :)

 
 Illalla ei muuta kuin popparit paukkumaan ja asemiin! Aion katsoa leffan, mutta vielä en ole päässyt itseni kanssa sopuun, minkä leffan katsoisin. Mieheni on leffahullu ja meiltä löytyykin leffoja aikas paljon. Säkenöivän rattoisaa viikonloppua!
 
Muistakaa, kun suurten lintujen ääni kuuluu, ei pidä kulkea jäitä pitkin toiselle rannalle, jossa rakkaat seisovat ilta-auringossa meitä odottaen. Olkaas varovaisia ettei käy köpelösti!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Laiskottelua ja rentoilua tulee elämässä olla ehdottomasti, samaa mieltä! Jouluna voikin hyvällä omallatunnolla viettää pyjamapäivää. Vaikka eipä silti, pyjamapäiviä voi viettää muulloinkin, jos siltä tuntuu....=)

    VastaaPoista
  2. Olen täysin samoilla linjoilla kanssasi :) Kiitos kommentista!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig