torstai 27. joulukuuta 2012

Torstai...

Helsingistä, hyvää huomenta! Kylläpäs oli ihanat mankeloidut unet. Aamusta Stockalle ja sitten magneettikuvauksiin.
 


Olen pysähtynyt matkallamme useaan otteeseen talven seuraksi. On ollut aikaa kuunnella hiljaisuuden ääntä ja levätä. Aurinko levittää hetkittäin hentoja säikeitään. Leikittelee tuokion ja kätkeytyy harmaantuneiden taivasvillojen  taa. Vilu värähtää ytimissä. On lumisateen vuoro tanssia, tuulen valittaa ikäväänsä. Paleltaa, kuin jokin hento muistuttaisi kaipuusta, joka viipyy tiukin ottein liki.

                                                                   kuva lainattu täältä.

                                           

"Tässä oon..." hyräilen tutuksi käynyttä melodiaa ja annan kyynelhelmelle luvan. Kuulen kuiskauksen tummuneen taivaan takaa: tässä ihan lähelläsi jokaisessa hetkessäsi. Mitä voin muuta kuin ristiä väsyneet kädet ja hymyillä läpi kyynelten. Yksi on ja pysyy. Jokin hyvä kietoo pumpulinpehmeyteensä. Sisin löytää valonhäivän. Minusta on tullut viimeisen vuoden aikana vahvempi!


                                                                    kuva lainattu täältä.

Tässäpä teille makoisa resepti ja vieläpä kaiken kukkuraksi helppotekoinenkin. Voihan sitä näin joulunkin jälkeen viedä namusia viemisiksi ystäville ja tuttaville.Chilitryffelit

Ainekset
1 dl kuohukermaa
2 rkl margariinia
3/4 dl Dansukker Tummaa Muscovadoa
175 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70 %)
1/2 tl punaista chiliä
koristeluun punaista chiliä


Murra tai hienonna suklaa paloiksi. Kiehauta margariini, kerma, sokeri ja chili. Lisää suklaapalat ja sekoita, kunnes seos on tasainen.

Anna hieman jäähtyä. Kaada tryffeliseos pursotinpussiin ja pursota vuokiin tai pieniin tötteröihin. Koristele chilillä. Säilytä chilitryffeleitä viileässä.


Mutta nyt täytyy kiiruhtaa magneettikuvaukseen Ruoholahteen, hieman jänskättää vaikka en ookaan ekaa kertaa menossa kyseiseen härveliin. Tuloksia odotan kovasti ja sitä, että saan vihdoinkin apua ärsyttävään hermosärkyyn.

                                                      Toimeliasta torstaita murut :)

 SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig