sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Pakkanen vei otsikon mennessään!


Aloin miettiä matkalla Helsinkiin positiivisen ajattelun merkitystä. Mun mielestä tosi moni asia on asenteesta kiinni. Mua ärsyttää kaikenlainen jonninjoutava valittaminen. Itsekin siihen toki varmasti välillä syyllistyn, mutta yritän kiinnittää huomiota siihen että ajattelisin mielummin asioiden hyviä puolia. Tottakai surkutella voi (ja on melkeinpä suotavaakin) jos oikeasti on asiat hullusti. Ja kun ei valita ihan kaikesta koko ajan, ehkä muutkin tajuavat että silloin on joku oikeasti huonosti jos positiivisimman pirkonkin suu vääntyy mutruun eikä ajatus kulje!
Keksin koota illalla täydellisen kesäpäivän, koska kesä tuo mieleeni paljon positiivisia ajatuksia  :) Näin se voisi mennä:

Heräisin rauhassa omia aikojani ihanassa kesäkodissa. (jaloissa kuorsaisi pieni koiranpentu joka herättyäni hakisi lehden ja laittaisi kahvinkeittimen päälle :)). Aamupala olisi jotain helppoa mutta herkkua :) paahtoleipää,persikka jääteetä ja mansikoita, nam! Ottaisin ne mukaan laiturille, söisin hiljaa auringossa, kävisin aamu-uinnilla. Laittautuisin kaikessa rauhassa ja valitsisin päälle jonkun ihanan kesämekon.  Aamupäivän viettäisin mieheni ja ystävien kanssa rantsussa eikä keneltäkään palaisi nenä. Lounas syötäisiin tunnelmallisessa rantakahvilassa. Iltapäivällä käytäisiin tyttöporukalla jätskillä ja shoppailtaisiin itsellemme jotain kivaa :) ja illalla grillattaisiin ystäviemme kanssa ja lähdettäisiin ehkä baariin jatkoille...tai sitten ei :)  Joo auttoipa tää kesäikävään :D


                            Kesä ja vielä lämmin sellainen on ihan suosikki vuodenaikani :)

 

Tän kesäilyn myötä onkin joulufiilis katossa ;)
Varsova on muuten kaunis kaupunki, niin jouluinen ja tunnelmallinen. Minulla on teille paljon kuvia, kun  palaan täältä. Tällaisia näkymiä jo alkupalaksi.                                                                   Let it snow :)

Suloista ja kinkun tuoksuista sunnuntai-iltaa! Me lähdetään uimaan ja sen jälkeen menemmekin syömään alakerran gourmee-ravintolaan :) Niinköhän annokset ovat niin onnettoman pieniä, että joudutaan poikkeamaan vielä snägärille? ;D

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig