tiistai 4. joulukuuta 2012

Hemmotteluilta ihanainen :)

Ihanaa, suuntaan seuraavaksi kohti rakennekynsihuoltoa. Hyvin hoidetut kädet ovat kuin käyntikortti ihmisestä ja ainakin mulle antavat hieman eforttia itseluottamukseen. Kynnet ovat akryylia, koska geelikynnet eivät vain jostain kumman syystä kestä minulla viikkoakaan. Haluaisin jouluiseen teemaan sopivat kynnet. Katsotaan mitä Kampaamo Mariannen luottokampaajani- ja rakennekynsitaiteilija Tarja saakaan aikaiseksi. Itseänikin jo jännittää :D 

Great Lengths aitohiuspidennykset viisi vuotta ja kaksi kertaa vuodessa vaihdamme sinetit uusiin. Pohjavärinä on aina tummanruskea ja joka kerta uuden väriset raitasinetit. Minulla on ollut pinkkiä, violettia, valkoista ja punaista raitaa hiuksissani. Sinettipidennys on todella kestävä teippipidennyksiin verrattuna. Minulla sinettipidennysten pysyvyys on todella luja, eivät lähde pois hiuksista ellen katko sinettejä sinettihohtimilla. Olen vaan niin tottunut pitkiin hiuksiin etten voi kuvitella elämäni ilman pidennyksiä :) Hinta- ja laatusuhde sinettipidennyksissä on ollut kohdallani erittäin hyvä.

Satsaan myös meikkeihin, koska halvalla ei saa aina hyvää. Ostan usein Chanelin ja Diorin tuotteita, jotka ovat laadukkaita. Acqua di Parma on yksi tuoksusuosikeistani, ihanan raikas ja sitruunainen. Pidän raikkaista tuoksuista, en niinkään mausteisista. Jokaisen naisen pitäisi muutaman kerran vuodessa panostaa itseensä kunnolla ja käydä kasvo- jalkahoidoissa. Toki jos ei ole mahdollisuutta mennä kosmetologille niin kotikonsteinin tämä onnistuu :) Olemme naisena ansainneet hemmotteluhetkemme.
 Loppuillan vietän sohvan halauksessa ja peittojen mutkassa... ajattelin antaa itselleni ihan tietoisesti luvan unohtaa, mitä kaikkea taas pitikään tehdä. Tällä viikolla töissä on kiirettä. Joulutodistuksiin arvosanojen "arpomista", jouluisia juttuja, joulujuhla esityksen laatimista ja kotosalla leluhiiriä leikkejä kisun kanssa...rankkaa ;)                                               Tunnelmallista tiistai- iltaa!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig