perjantai 7. joulukuuta 2012

7.luukku ja juhlapäivä!

 
Päivän maisema on nopein vedoin vedetty akvarelli. Yksi ja sama harmaan valkoinen  kaikkialla. Muistelen aurinkoisia päiviä, miltä huoneet näyttävät, kun aurinko paistaa niihin.Tänään onkin juhlapäivä. Illalla luokseni saapuu kymmenen ihanaa ystävää, on aika juhlan :)
Lähden kohta saamaan tuomioni olkapäästä lääkärille, hieman jännittää...mutta onneksi ei ole kumminkaan kuoleman vakavaa, vain pieni valuvika ;) Paljon on vielä tehtävänä ennen iltaa, esimerkiksi asuvalintojen pohdintaa :D
En halua että tietokone tavoittaa minut tänä iltana, en halua viettää sen kanssa yhtään hetkeä ylimääräistä.Haluan kaivautua ystävien seuraan, vuosia vierähtäneisiin. Lempeisiin muistoihin, tapasten ja herkkujen sokeriseen tuoksuun.
 
 
 
Tämän päivän ohjeena on itsetuunattu lasipurkki kynttilöille ja hyasinteille. Löysin kaapin perukoilta kaksi vanhaa ilveksen purkkia. Löysin sieltä myös tiukuja, kaneleita ja pieniä käpyjä koristamaan purkkeja. Ostin itsetuunattavat hyasintit Tomannilta ja hyasinttia varten ostin Tiimarista pieniä lumimarjoja(kuva alla) ja ostaessani kukkia säästän valkeat silkkipaperit, joihin kukat pakataan. Olen säästänyt aikojen saatossa kaikenlaista pientä tilpehööriä mitä tulee kukkaasetelmien ja lahjapakkausten mukana. Aina niille on löytynyt uusiokäyttö tarkoitus. Näistä aineksista kokosin kukka- ja kynttiläasetelmat. Tykkään itse pienistä yksityiskohdista ja se näkyy myös meillä sisustuksessa.
 
Toisen hyasintin upotin peilimäiseen tuikkuastiaan, toimii! :)


                                                                Hyasintti asetelma
DIY kukka- ja kynttiläasetelmat.

 
Alamme ystävättäreni kanssa valmistelemaan illan petit fours tarjottavia. Taustalle laulelemaan Frank Sinatra ja Michael Bublé joululaulujaan. Mun suosikkipaikka kotona on divaanisohvalla tyynyjen keskellä ja viltin alla sekä unimurmelini kisu-kis-kis siinä kainalossa hyrisemässä onnellisuuttaan <3


 
Ja ettei tartte kynsiään vaan pureskella niin tässäpä kylmään päivään lämpöisen ja makean juoman resepti. Makea piparminttukaakao sopii juomaksi ulkoilupäivän jälkeen.
 
 

1 litra maitoa
1 dl tummaa kaakaojauhetta
0,75dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
kermaa vatkattuna

Kuumenna maito kattilassa ja sekoita muut aineet.
Korista muki polkkakarkilla. Sulaessaan karkki tuo pirteän piparmintun maun juomaan.
Herkuttelupäivänä voit lisätä kermavaahtonokareen päälle.
 
Leppoisaa lauantaita tai sitten oikein riehakasta! Juuri sellaista lauantaita Sinulle, jota toívotkin :)
 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig