tiistai 18. joulukuuta 2012

18.luukku


Tiistain mietelause!
Tervetuloa uusi tiistai, edellistäkin ihanampi!
Tänään vietän työpäivän jälkeen leppoisan "vapaapäivän" leipoen joululahjoja ja makoillen kisu kainalossa, siinä se. Näin se on päätetty :)
Teen vain ja ainoastaan kaikkea mukavaa!
Tätä noudattaen:
Don't cry over the past, it's gone.
Don't stress about the future, it hasn't arrived.
Live in the present and make it beautiful.
Hyvä ohje ihan jokaiseen päivään eikö totta?!
Yksi tämän päivän ihanista asioista on mm. se, että pääsen hierojalle, jei!
 
 



Onpa mukavaa, kun yöllä sataa”, sanoi Muumipeikko. ”Koska silloin on aina mahdollista, että huomenna paistaa aurinko!” Eilen yöllä oli hipisnyt hieman lunta, mutta onneksi ei siinä määrin kuin Etelä-Suomessa! Olen ihminen, joka tykkää suunnitella juhlia ja nyt tähtäimessä onkin tammikuun lopulla olevat synttärini. Niitä juhlistetaan Salutorgetissa Helsingissä ystävieni kera :)



Tää Tontun tuikkupussi oli niin hellyyttävä näky, että se oli pakko napata Sisustuskaupasta mukaan.



Päivän vinkkinä, helpot ja makoisat home made fudget! Tehdään kauniita ja helppoja asioita, jotka tuovat hyvän mielen niin tekijällä kuin lahjojen saajalle. Meillä onkin ollut käynnissä pienoinen lahjapaja. Olen purkittanut ja paistanut erilaisia leipomuksia ystävillemme lahjaksi.
 
                                                  Walnuts ja home made viikunahilloa
 
 
     Viime viikon postauksessa vilahtanut pipari-marenki muffinssien kuivat aineet lahjapurnukassa.
 
 

                                    Päivän vinkki,  home Irish Cream Fudget! And you love it!


Herkullinen Irish Cream Fudge,

5 dl kermaa
5 dl sokeria
50g voita
3 rkl siirappia
2rkl makusiirappia, Irish Cream (Ostin Pentikiltä, noin 3,50e/puteli)
ripaus suolaa
mausteita

1. Kiehauta sokeri ja kerma. Lisää muut ainekset.
2. Anna kuplia vispaten mahdollisimman paljon n. 20-30min.
3. Kun kuplat puhkeavat kupliessaan ja väri hieman tummuu, alkaa fudge olla valmista.Testaa, että tippa fudgea jähmettyy vesilasiin.
4. Kaada leivinpaperin päälle n. 20x30 vuokaan ja anna jäähtyä.

Ovat muuten aivan sairaaaaaan hyvän makuisia! Ja jos ei tykkää Irish Creamin mausta niin sekaan voi laittaa sellaista makua josta pitää enemmän.


 
 
Mukavaa viikon alkua ja rentoa alustavaa jouluviikkoa kaikille sekä suuren suuri jouluhalaus kaikille! PS: Jättäkää stressi pois, tehkää se minkä kerkiätte ja nauttikaa tästä taianomaisesta joulusta, jota paljon hehkutetaan vaan joka usein jää stressin varjoon. Erästä Juba Tuomolan sarjakuvasankaria lainaten tahtoisin myös todeta: Älä pingota Paavo, ota viinirypäleitä! Ei sisustamista ja kotia kannata ottaa liian vakavasti, sillä oikeasti tärkeää on aivan muut asiat ;)


 

2 kommenttia:

  1. Kisu kiittää kehuista, mjau ;) Eläinlääkäri luuli kisuamme rotukissaksi vaikka onkin ihan maatiainen. On kisunen vaan niin rakas, kultamurunen :))

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥